Όσο σκληρά κι αν προσπαθείς, το πρόχειρο φαγητό είναι δύσκολο να αποφευχθεί στην καθημερινότητα. Και αυτό δεν αποκλείεται να έχει να κάνει με κάποια ιδιαιτερότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου: πρόσφατη μελέτη από το πανεπιστήμιο Waterloo στο Οντάριο του Καναδά, αποκαλύπτει μια σύνδεση μεταξύ της λαχτάρας για λιπαρές, αλμυρές και ζαχαρώδεις τροφές με λάθη στη λειτουργία του εγκεφάλου που είναι καταγεγραμμένα στο DNA μας.
Για σένα, όμως, που θες να κόψεις τις "βρομιές", αλλά όχι τη συνήθεια να τρως στο πόδι, βρήκαμε τρόπους να ικανοποιήσεις τον πόθο σου: αυτά είναι τα πιο υγιεινά υποκατάστατα του junk food.
Διαβάστε περισσότερα στο shape.gr