Σου λείπει το ψωμί σε μια κετογονική διατροφή; Η δρ Ελένη Παπαγιαννίδου, κλινική διαιτολόγος - διατροφολόγος, ΒΙΟΧΗΜΙΚΌΣ, PhD, Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας (rebalance.gr), μοιράζεται μαζί μας συνταγές για νόστιμο και κετο ψωμί.
Το ψωμί είναι το τρόφιμο που φαίνεται να λείπει σε όσους ξεκινούν μια κετογονική ή χαμηλών υδατανθράκων διατροφή. Γι’ αυτό έχω αναπτύξει μια σειρά από συνταγές με εύκολα υλικά για γευστικά ψωμιά χωρίς γλουτένη και πολύ χαμηλά σε υδατάνθρακες, που είναι ιδανικά για άτομα με κοιλιοκάκη, διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2.
Δοκίμασε τις δύο παρακάτω συνταγές ακόμα κι αν δεν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες.
Ψωμί του τοστ με αλεύρι καρύδας
Μερίδες: 22, Διατροφική αξία ανά μερίδα:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr