Προφανώς και βρισκόμαστε σε εκείνη την περίοδο του χρόνου, που τα openings σε νέα εστιατόρια, μπαρ και γενικότερα γευστικά σποτ δείχνουν ασταμάτητα. Συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη που εμφανίστηκαν στην αθηναϊκή σκηνή πρόσφατα, λίγες εβδομάδες ή μερικούς μήνες πριν, και ξεχωρίζουν, το καθένα για τους δικούς του λόγους.
'Gorlomi'
Η fine comfort ιταλική πρόταση που συναντά πια κανείς στο χώρο που κάποτε φιλοξενούσε το 'Messiah' βαπτίζεται από μία χαρακτηριστική σκηνή του 'Inglourious Basterds' του Κουεντίν Ταραντίνο και υποδέχεται τον επισκέπτη σε έναν εξαιρετικά φροντισμένο χώρο, που θα χαρακτήριζες αμέσως κάποιος κλασικό και κλασάτο. Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin για τη δουλειά του στο 'Pelagos' του 'Four Seasons', Luca Piscazzi, επιμελείται ένα περιεκτικό μενού ιταλιάνικων σπεσιαλιτέ, που πατούν στις στιβαρές βάσεις της γευστικής κουλτούρας της γείτονος.
Δες περισσότερα στο Athinorama.gr