Follow us

Καθημερινές συνήθειες που σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη

Ποιες είναι οι καθημερινές συνήθειες που μπορεί άθελά μας να μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτεροι από την πραγματική μας ηλικία.

Συνήθειες

Η γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία που περνάμε όλοι μας, και ενώ δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να μεγαλώνουμε, πολλοί από εμάς θέλουμε να διατηρήσουμε μια νεανική εμφάνιση για όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν διάφορες επιλογές τρόπου ζωής που μπορούμε να κάνουμε για να μας βοηθήσουν να δείχνουμε και να νιώθουμε νεότεροι. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν επίσης καθημερινές συνήθειες που μπορεί άθελά μας να μας κάνουν να φαινόμαστε μεγαλύτεροι από την πραγματική μας ηλικία. Παρακάτω θα δούμε μερικές από αυτές τις συνήθειες και θα προσφέρουμε συμβουλές για το πώς να εξουδετερώσεις τις επιπτώσεις της γήρανσης.

Παραμέληση της αντηλιακής προστασίας

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συμβάλλουν στην πρόωρη γήρανση είναι η έκθεση στον ήλιο. Με την πάροδο του χρόνου, οι ακτίνες UV από τον ήλιο μπορεί να οδηγήσουν σε ρυτίδες, κηλίδες ηλικίας και χαλάρωση του δέρματος.

► Για να το καταπολεμήσεις, κάνε το αντηλιακό καθημερινό μέρος της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας σου, ακόμη και τις συννεφιασμένες μέρες. Η χρήση γυαλιών ηλίου και καπέλων με φαρδύ γείσο μπορεί επίσης να βοηθήσει στην προστασία του προσώπου και των ματιών από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.

Δες περισσότερα στο Shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ