Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μας κάνουν να πιάνουμε πολύ συχνά τραπέζι στο "Basegrill" κάθε εποχή του χρόνου. Αν έπρεπε να επιλέξουμε τον πιο βασικό, αυτός θα ήταν σίγουρα οι δημιουργοί του, ο Σπύρος και ο Βαγγέλης Λιάκος, που δεν σταματούν να ανανεώνουν το ονομαστό τους εστιατόριο στο Περιστέρι, κρατώντας το στην αιχμή της κρεατοφαγικής σκηνής της πόλης. Με το ασίγαστο πάθος ενός σύγχρονου τροφοσυλλέκτη, τα δύο αδέρφια αναζητούν επίμονα την ποιοτικότερη πρώτη ύλη που μπορούν να βρουν, καλλιεργούν σχέσεις βαθιάς εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς που τους εφοδιάζουν με προϊόντα και παράλληλα φέρνουν με ευαισθησία ξανά στο φως αυτόχθονες φυλές βοοειδών, που κινδύνευαν να εξαφανιστούν.
Διαβάστε περισσότερα: athinorama.gr