Όπως κάθε τι στο περιβάλλον του Numo Ierapetra, τα εστιατόρια του resort συνδυάζουν τη bohemian αισθητική με προσεγμένες, ιδιαίτερες γεύσεις. Τα μενού των εστιατορίων τιμούν την παράδοση με τους αισθητήρες στραμμένους σε ό,τι πιο ενδιαφέρον γαστρονομικά παγκοσμίως, ενώ στα bar τα κλασικά cocktail αποκτούν local χαρακτήρα εμπλουτισμένα με χαρακτηριστικές πινελιές της κρητικής γης.
Στο The Coast by Tamarisk o chef Νίκος Κουρκούτας υπογράφει ευφάνταστα πιάτα με θαλασσινά, ενώ στο εστιατόριο Menoa συνδυάζει μοναδικά την περουβιανή κουζίνα με την Ιαπωνική, δημιουργώντας Nikkei πιάτα με κρητικές αναφορές.
Fine dining στο The Coast by Tamarisk
Σε έναν ονειρικό χώρο με θέα στο πέλαγος που κόβει την ανάσα, η απόλαυση του φαγητού γίνεται μία ιδιαίτερη εμπειρία. Το The Coast by Tamarisk φωλιάζει απομονωμένο κάτω από τα αρμυρίκια, με τα πόδια των τραπεζιών να φτάνουν σχεδόν ως τη θάλασσα. Πιάτα προσεκτικά προετοιμασμένα, με διαλεχτές πρώτες ύλες, όπως τα χτένια με βούτυρο σκόρδου, πουρέ κουνουπιδιού και λάδι κόλιανδρου ή τα μαριναρισμένα με ponzu στρείδια, είναι εδώ για να ικανοποιήσουν τους απαιτητικούς γευστικούς κάλυκες. Υπεύθυνος για το εκλεπτυσμένο μενού που δίνει άψογη προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ο executive chef του Numo Ierapetra, Νίκος Κουρκούτας.
Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr