Ο βραβευμένος Ντίνος Φωτεινάκης εμπνέεται από ελληνικές γευστικές μνήμες και τις ντύνει με γαλλική και μεσογειακή μενταλιτέ, σε ένα ενδιαφέρον μυκονιάτικο concept.
Αίσθηση κυκλαδίτικου chic, ατμόσφαιρα μοναδική και αλέγρα, συν το ηλιοβασίλεμα σαν φυσική συνέχεια της εντυπωσιακής πισίνας. Έχει κάτι σαγηνευτικά μοναδικό το σκηνικό στη μοντέρνα κομψή βεράντα του "Bill & Coo", πάνω από την παραλία της Μεγάλης Άμμου και το νησί των Ανέμων. Διόλου τυχαία, παίζει κι αυτό το ρόλο του ώστε το "Bill & Coo Gastronomy Project" να προσμετράται ανάμεσα στα πιο hot των hot tables της Μυκόνου. Στην αμέσως προηγούμενη πρόταση είμαι βέβαιος πως θα μπορούσε να προσθέσει κανείς και τη φράση "απολύτως δικαιολογημένα". Αρκεί να δοκιμάσει τα νέα μενού, να τιμήσει την άκρως ενημερωμένη wine list και, γενικότερα, να βιώσει την εμπειρία φιλοξενίας που δομεί καθημερινά η ομάδα του μπαρ και του εστιατορίου.
Δες περισσότερα στο athinorama.gr