Follow us

Αυτό το Super Shoe της Under Armour θα το λατρέψεις

Δημιουργημένο από δρομείς, για δρομείς.

MissBloom TEAM
παπουτσι

Η Under Armour, γνωστή για το performance και το design των παπουτσιών τρεξίματος, εισάγει την επόμενη γενιά δρομικών παπουτσιών μεγάλων αποστάσεων με το νέο Flow Velociti Εlite.

Το ολοκαίνουργιο Flow Velociti Elite ένα ξεχωριστό elite παπούτσι τρεξίματος μεγάλων αποστάσεων που χαρίζει σε κάθε βήμα, αποτελεσματικότητα, άνεση, ορμή και επιτάχυνση. Έχει ήδη κάνει τη διαφορά στην κατηγορία των δρομικών παπουτσιών καθώς φορώντας το η Sharon Lokedi κατέκτησε φέτος την 1η θέση των γυναικών στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης, πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του Μαραθωνίου της ΝΥ: κέρδισε σε 2:23:23 ως πρωτοεμφανιζόμενη. Και άλλοι κορυφαίοι δρομείς, τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη, έχουν βρει στο Flow Velociti Elite τον ιδανικό σύμμαχο στα πόδια τους!

Δημιουργημένο από Δρομείς – Για τους Δρομείς

Με διαρκείς έρευνες και δοκιμές από επαγγελματίες δρομείς, η UA ενσωματώνει στα παπούτσια νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά, τα οποία συμβάλουν καθοριστικά στη προσπάθεια για επίτευξη καλύτερων επιδόσεων. Ακούγοντας τις ανάγκες τους, δημιουργεί running μοντέλα ώστε να έχουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στη διάρκεια του αγώνα.

Δοκιμασμένο από τους καλύτερους αθλητές της Under Armour, δημιουργήθηκε για να ικανοποιεί όλο το φάσμα των αναγκών ενός δρομέα, αυξάνοντας σημαντικά την ταχύτητα, την σταθερότητα και την υποστήριξή τους.

Με πλάκα ανθρακονήματος (carbon plate) πλήρους μήκους στην ενδιάμεση σόλα του, τοποθετημένη σε μαλακό αφρό ενδιάμεσης σόλας που συμπιέζεται και αναπηδά για επιπλέον προώθηση, προσφέρει εκπληκτική επιστροφή ενέργειας στον δρομέα ενώ η τεχνολογία UA FLOW προσδίδει αντικραδασμική προστασία και επιπλέον έκρηξη.

Η μοναδική επιδίωξη της Under Armour είναι να κάνει τους δρομείς γρηγορότερους. Θέτει ως βασικό στόχο τη δημιουργία τεχνολογιών σε ρούχα και παπούτσια που θα βοηθούν τους αθλητές να αποδίδουν τα μέγιστα στην προπόνηση και τον αγώνα, μετατρέποντας μια καλή σεζόν σε μια σεζόν καθοριστική για την καριέρα τους.

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ