Follow us

Το παιδί - φαινόμενο | 2χρονος μίλησε από τον 4ο μήνα και μαθαίνει κινέζικα από το Ίντερνετ

Ο Μπερ Κινγκ από το Έσσεξ έχει νοητική ανάπτυξη ενός 6χρονου παιδιού.

MissBloom TEAM
μικρος αινσταιν Istock

Στην ηλικία των δύο ετών, τα περισσότερα παιδιά μαθαίνουν να συνδυάζουν μερικές εύκολες λέξεις μεταξύ τους, αλλά ο Μπερ Κινγκ από το Έσσεξ είναι έτη φωτός μπροστά από τους συνομήλικούς του.

Ο Μπερ Κινγκ, 2 ετών, από την Αγγλία άρχισε να μιλάει από τον 4 μήνα της ζωής του και να διαβάζει στην ηλικία του ενός έτους. Σύμφωνα με τους γονείς του, το επόμενο επίτευγμά του ήταν να συλλαβίζει το αλφάβητο - κανονικά και ανάποδα- και πριν ακόμη κλείσει το 2 έτος της ηλικίας του μετρούσε μέχρι το 100, και έλεγε ολοκληρωμένες εκφράσεις.

Τώρα, η μικρή διάνοια από το Έσσεξ πηγαίνει το γνωστικό επίπεδό του ένα βήμα παραπέρα και μαθαίνει Μandarin από το Youtube. Μandarin είναι μια ομάδα Σινιτικών διαλέκτων που ομιλούνται στο μεγαλύτερο μέρος της βόρειας και νοτιοδυτικής Κίνας.

Η Ρόνι, η μητέρα της μικρής ιδιοφυίας είναι μία εργαζόμενη γυναίκα πλήρους απασχόλησης, που ζει με τον σύντροφό της Ράϊαν, ο οποίος εργάζεται ως κτίστης. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η γυναίκα από το Έσσεξ είπε: "Φοβάμαι να σκεφτώ τι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μέχρι να πάει στο σχολείο". Και πρόσθεσε: "Τον ενθαρρύναμε από πολύ μικρή ηλικία να διαβάζει και φροντίζαμε πάντα το δωμάτιό του να είναι γεμάτο με εκπαιδευτικές αφίσες και παιχνίδια, αλλά πραγματικά δεν ξέρουμε από πού προήλθε αυτό το γνωστικό επίπεδο".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ