Follow us

Μπορείς κι εσύ να ανακαλύψεις την ιδανική συνταγή χαλάρωσης που σου ταιριάζει

Και μάλιστα μπορείς να την ανακαλύψεις ευκολότερα από όσο πίστευες

MissBloom TEAM
Mπορείς κι' εσύ να ανακαλύψεις την ιδανική συνταγή χαλάρωσης που σου ταιριάζει Βασίλης Μαντάς

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι κάτι που πλέον όλοι βιώνουμε και αισθανόμαστε με ό,τι και αν απασχολούμαστε. Από το πρωί καλούμαστε να οργανώσουμε την πολυάσχολη ημέρα μας, έπειτα να την διεκπεραιώσουμε και πάλι από την αρχή. Το σημαντικότερο όμως είναι να παίρνουμε διαλείμματα και να θυμόμαστε τον εαυτό μας και τις ανάγκες μας. Τα διαλείμματα και οι "μικρές ανάσες” που χρειαζόμαστε είναι απαραίτητες έτσι ώστε να μπορούμε να διαχειριζόμαστε την κάθε ημέρα μας, και ότι παρουσιαστεί σε αυτήν, με ηρεμία και καλή διάθεση.

Ποιο είναι όμως το βασικότερο βήμα που πρέπει να κάνουμε για να έχουμε ηρεμία και μία καλή διάθεση; Να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας και τις ανάγκες μας φροντίζοντας τον συνειδητά. Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν δίνω χρόνο στον εαυτό μου για τις ανάγκες μου παρά μόνο για τα πρέπει της καθημερινότητάς μου αποφάσισα πως κάτι πρέπει να αλλάξει. Αρχικά ξεκίνησα κάνοντας μία λίστα με αυτά που με αναζωογονούν και "επαναφορτίζουν” τις μπαταρίες μου έτσι ώστε να φτιάξω έναν χάρτη προσωπικών αναγκών και να προσπαθήσω σιγά σιγά να τον ακολουθήσω. Τα πρώτα στη λίστα μου ήταν το να ρυθμίσω καλύτερα το πρόγραμμα του ύπνου μου έτσι ώστε να έχω την απαραίτητη ενέργεια και καθαρότητα στον νου για να διαχειρίζομαι καλύτερα τον χρόνο και το πρόγραμμα μου, συνέχεια είχε η ένταξη της γυμναστικής στο πρόγραμμα μου η οποία με ανανέωσε αλλά και με τόνωσε. Αυτό όμως που ανακάλυψα ότι χρειάζομαι αφότου τελειώσω την γυμναστική μου είναι αυτό που ο εαυτός μου είχε περισσότερη ανάγκη, και αυτό ήταν "me time”.

Μπορείς κι εσύ να ανακαλύψεις την ιδανική συνταγή χαλάρωσης που σου ταιριάζει

Το δικό μου "me time” εντάχθηκε τυχαία στο πρόγραμμα μου όταν απλά άκουσα τις ανάγκες μου και επέλεξα ένα δροσιστικό ρόφημα μετά το γραφείο για να απολαύσω το απόγευμα μου. Ο λόγος για το νέο Lipton Ice Tea Sparking! Αφότου απόλαυσα για πρώτη φορά το νέο δροσιστικό προϊόν της Lipton με γεύση λεμόνι, αμέσως έφτιαξα στο μυαλό μου το ιδανικό σκηνικό με το οποίο

Θα χαλαρώνω τα απογεύματα μου, κάνοντάς τα απολαυστικά. Έτσι και έκανα.

Κάθε απόγευμα φροντίζω να διαβάζω το αγαπημένο μου βιβλίο με την απολαυστική συντροφιά του Lipton Ice Tea Sparkling. Η απολαυστική γεύση του σε συνδυασμό με το ελαφρύ ανθρακικό του, μου φτιάχνουν την διάθεση καθώς φροντίζω για την απόλαυση και τις ανάγκες μου συνειδητά.

Ενώ μπορεί στην αρχή να δυσκολευόμουν να εντάξω στο πρόγραμμα μου κάτι που με ικανοποιεί και με χαλαρώνει, πλέον δυσκολεύομαι να περάσω ένα απόγευμα χωρίς να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου και αυτά που απολαμβάνω όπως ένα καλό βιβλίο και ένα δροσιστικό ρόφημα. Πέρα από την χαλάρωση και την δροσιά που μου προσφέρει το νέο Lipton Ice Tea Sparkling, με πλημμυρίζει καλοκαιρινές αναμνήσεις καθώς η χαρακτηριστική και ξεχωριστή γεύση που έχει το Lipton Ice Tea λεμόνι με συντροφεύει εδώ και πολλά καλοκαίρια, ήταν το δροσερό ρόφημα που θα επέλεγα στην παραλία, στις casual βραδινές εξόδους, στα ελαφριά μου γεύματα όπως και όταν ήμουν στην πόλη και χρειαζόμουν κάτι γευστικό και απόλυτα δροσιστικό για να με ξεδιψάσει αλλά και να με ευχαριστήσει.

Lipton Ice Tea Sparkling

Το νέο και ανανεωμένο Lipton Ice Tea Sparkling έρχεται να δώσει ένα ενδιαφέρον twist στην κλασική εκδοχή του Lipton Ice Tea που όλοι αγαπήσαμε. Το Lipton Ice Tea Sparkling μας ξεδιψάει την κάθε ηλιόλουστη ημέρα χαρίζοντας πλούσια γεύση και απόλαυση, βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε ξεχωριστές sparkling αναμνήσεις.

Lipton Ice Tea Sparkling

#LiptonIceTeaSparkling
#FreeTheBubbles
#LiptonNew
#Liptoniceteagr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr