Follow us

Πώς μπορείς να αλλάξεις τη διάθεσή σου κάνοντας μόνο μια αλλαγή στις συνήθειές σου

Πώς θα απολαμβάνεις πραγματικά τις εξόδους με τους φίλους σου;

Lipton Ice Tea Sparkling Βασίλης Μαντάς

Η αγαπημένη μου εποχή έφτασε! Φυσικά και είναι το καλοκαίρι και ό,τι αυτό φέρνει μαζί του, μπάνιο στη θάλασσα, εξόδους με φίλους για φαγητό και ποτό και βόλτες, πολλές βόλτες! Σε μια απ' αυτές τις βόλτες ανακάλυψα και τι είναι αυτό που θα με κάνει να απολαμβάνω καλύτερα τις στιγμές με τους φίλους μου.

Συγκεκριμένα, ενώ βρισκόμουν έξω με δυο φίλες από τη δουλειά, είδα στον κατάλογο να αναγράφεται το "Lipton Ice Tea Sparkling” - το bubbly ice tea που μου έφτιαξε τη διάθεση και ήταν τελικά ιδανικό για τις after office εξόδους μου με φίλες. To Lipton Ice Tea Sparkling με γεύση ροδάκινο στην πορτοκαλί συσκευασία, μιας και το ροδάκινο είναι και το αγαπημένο μου φρούτο, ήταν τελικά ο καλύτερος συνοδός για τα καλοκαιρινά απογεύματα με φίλες. Από το καλό στο καλύτερο πήγαινε η έξοδος δηλαδή.

Πώς μπορείς να αλλάξεις τη διάθεσή σου κάνοντας μόνο μια αλλαγή στις συνήθειές σου

Τι είναι; Το νέο Lipton Ice Tea Sparkling είναι ρόφημα με εκχύλισμα τσαγιού με ελαφρύ ανθρακικό και συνδυάζει την αγαπημένη γεύση του Lipton Ice Tea με ελαφρύ ανθρακικό. Μπορείς να το δοκιμάσεις σε κουτί 330ml και σε τρεις γεύσεις (λεμόνι, ροδάκινο, λεμόνι χωρίς ζάχαρη).

Το νέο Lipton Ice Tea Sparkling είναι ένα απολαυστικό, δροσιστικό ρόφημα χάρη σε ζουμερές και ηλιόλουστες γεύσεις φρούτων και πλούσιο σε απολαυστικές & δροσιστικές φυσαλίδες, οι οποίες και θα απογειώσουν την γεύση!

Lipton Ice Tea Sparkling

Extra Info: Είναι χαμηλό σε θερμίδες, με ελαφρύ ανθρακικό και δεν περιέχει συντηρητικά και θα είναι το ρόφημα που θα σε συνοδεύσει σε όλες τις εξόδους με τους φίλους σου!

Lipton Ice Tea Sparkling

Μάλιστα ενθουσιάστηκα τόσο με τη γεύση του, που προέτρεψα και τις φίλες μου να το δοκιμάσουν και φυσικά θα γίνει το νέο summer drink μας. Αυτό το νέο ρόφημα θα συνοδεύει και πολλές στιγμές μας όλο το χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι.

Lipton Ice Tea Sparkling

Το να βρίσκομαι έξω με τις φίλες μου είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας μου, χαλαρές συζητήσεις, καλή διάθεση και ακόμα καλύτερη παρέα - τι άλλο να ζητήσω από το καλοκαίρι μου; Το να συνδυάζω αυτή τη στιγμή με το νέο αγαπημένο μου ρόφημα, Lipton Ice Tea Sparkling, είναι ο καλύτερος συνδυασμός για υπέροχα καλοκαιρινά απογεύματα.

#LiptonIceTeaSparkling #FreeTheBubbles #LiptonNew #Liptoniceteagr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr