Follow us

Lipton Ice Tea Sparkling Zero Sugar | Αυτό είναι το ρόφημα που θα μεταμορφώσει το afternoon snacking σε μία απολαυστική ιεροτελεστία

Δροσιστικό, γευστικό και με μηδέν θερμίδες, το Lipton Ice Tea Sparkling Zero Sugar είναι η απόλυτη επιλογή ροφήματος.

MissBloom TEAM
Lipton Ice Tea Sparkling Zero Sugar Βασίλης Μαντάς

Εδώ και καιρό έψαχνα να βρω ένα ρόφημα δροσιστικό, που να έχει ελαφρύ ανθρακικό, ευχάριστη γεύση και μηδέν θερμίδες για να πίνω όποια στιγμή της ημέρας θέλω αλλά κυρίως, για να συνοδεύω τα γεύματά μου. Την επιθυμία μου λοιπόν αυτή, έκανε πραγματικότητα η Lipton λανσάροντας το νέο Lipton Ice Tea Sparkling Zero Sugar.

Απόλυτα δροσιστικό και ελαφρύ, με την απαραίτητη δόση ανθρακικού, το Lipton Ice Tea Sparkling Zero Sugar ήρθε για να απογειώσει κάθε μου γεύμα αλλά και κάθε στιγμή της ημέρας μου. Δοκίμασα το ρόφημα αυτό για πρώτη φορά ένα ηλιόλουστο μεσημέρι ως συνοδευτικό του γεύματός μου και έκτοτε, φροντίζω να μη λείπει ποτέ από το τραπέζι μου. Η υπέροχη και χαρακτηριστική γεύση του Lipton με ακολουθεί πολλά καλοκαίρια τώρα, σε γεύματα και εξόδους, είτε είμαι μόνη είτε με παρέα, ενώ όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να με ακολουθεί. Η ανανεωμένη εκδοχή του αγαπημένου μου ροφήματος το καθιστά πλέον την καλύτερη δυνατή επιλογή που μπορώ να κάνω το πρωί αλλά και το βράδυ. Η κλασική και αγαπημένη γεύση του λεμονιού μοιάζει να έχει απογειωθεί με την προσθήκη του ανθρακικού, το οποίο δίνει στο ρόφημα ένα υπέροχο boost φρεσκάδας, που νιώθω να χρειάζομαι μετά από κάθε γεύμα και snack ενώ μου χαρίζει την πιο fun αίσθηση.

Η δροσιστική γεύση του λεμονιού και οι μοναδικές φυσαλίδες κάνουν σίγουρα το Lipton Ice Tea Sparkling Zero Sugar ακόμη πιο απολαυστικό ενώ οι μηδενικές του θερμίδες μοιάζουν να είναι ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα καθώς μπορεί να θέλω μία ζουμερή και απολαυστική γεύση, σίγουρα όμως δε θέλω καθόλου ζάχαρη και θερμίδες.

Lipton Ice Tea Sparkling Zero Sugar | Αυτό είναι το ρόφημα που θα μεταμορφώσει το afternoon snacking σε μία απολαυστική ιεροτελεστία

Για όσους λατρεύουν το τσάι και το ανθρακικό, για όσους προσέχουν τις θερμίδες αλλά επιθυμούν μοναδικά υπέροχες γεύσεις, το Lipton Ice Tea Sparkling Zero Sugar είναι η απόλυτη επιλογή ροφήματος. Η απόλυτη επιλογή ενός ροφήματος που θα μεταμορφώσει το afternoon snacking στην πιο απολαυστική ιεροτελεστία.

Lipton Ice Tea Sparkling Zero Sugar
Zero Sugar Lipton Ice Tea Sparkling

#LiptonIceTeaSparkling #FreeTheBubbles #LiptonNew #Liptoniceteagr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr