Follow us

Catherine Deneuve | Η εμβληματική πρωταγωνίστρια εμπνέει το πόστερ του 76ου Φεστιβάλ Καννών

Το 76ο Φεστιβάλ Καννών ανοίγει σήμερα την αυλαία του και η Catherine Deneuve, είναι το κεντρικό πρόσωπο της φετινής αφίσας του.

MissBloom TEAM
deneuve official-poster-of-the-76th-festival-de-cannes/

Κυανή Ακτή, Ιούνιος 1968. Η νεαρή Catherine Deneuve βρίσκεται στην παραλία Παμπελόν, κοντά στο Saint Tropez, για τα γυρίσματα της ταινίας "Η υποταγή" (La Chamade) του Αlain Cavalier, σε διασκευή του μυθιστορήματος της Francoise Sagan. Χαρούμενη, τολμηρή και ρομαντική, μια νεαρή γυναίκα με μακριά ξανθά μαλλιά χαμογελά με αυτοπεποίθηση στο μέλλον τη. Οι επιθυμίες της ξέφρενες, βιαστικές, παθιασμένες.

Είναι η μούσα των Jacques Demy, Agnès Varda, Luis Buñuel, François Truffaut, Marco Ferreri, Manoel de Oliveira, André Téchiné, Emmanuelle Bercot ή Arnaud Desplechin.

Συνεργάστηκε με το πάνθεον των κινηματογραφιστών του χθες και του σήμερα. Η Deneuve είναι ο "συνδετικός κρίκος". Για περισσότερα από 60 χρόνια, η μεγαλύτερη Γαλλίδα σταρ δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει, να επανεφευρίσκει τον εαυτό της, να πειραματίζεται, να τολμάει. Η Deneuve ενσαρκώνει με τον δικό της τρόπο τον πλούτο του κινηματογράφου. Και αυτό ακριβώς είναι το Φεστιβάλ Καννών: Ταινίες δημιουργικές αλλά και δημοφιλείς για την ποιότητά τους.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ