Η φρουκτόζη, τα φυσικά σάκχαρα των φρούτων, ήταν κάποτε μικρό κομμάτι της διατροφής μας. Σύμφωνα με δημοσίευση της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ, στις αρχές του 1900, ο μέσος Αμερικανός λάμβανε περίπου 15 γρ. φρουκτόζης την ημέρα, στην πλειοψηφία της από την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών. Σήμερα, προσλαμβάνουμε τετραπλάσια ή πενταπλάσια ποσότητα, σχεδόν όλη από επεξεργασμένα σάκχαρα που χρησιμοποιούνται στα δημητριακά πρωινού, στα γλυκά, στα αναψυκτικά, τους έτοιμους χυμούς, το σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης (HFCS) και άλλες γλυκιές τροφές και ροφήματα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr