Follow us

Διακόσμηση σε λευκό και γκρι: Ένα διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο μας δίνει ιδέες για ενδιαφέρον minimal design

Μια ανακαίνιση διαμερίσματος στο Νέο Ηράκλειο μας δίνει ιδέες μέσα από το σύγχρονο σχεδιασμό.

Σπίτι Νέο Ηράκλειο Courtesy of ArchZone

Η ανάγκη για ανακαίνιση διαμερίσματος στο Νέο Ηράκλειο αποτέλεσε
πρόκληση για το αρχιτεκτονικό γραφείο ArchZone όπου μεσολάβησε
για να το πραγματοποιήσει. Επιθυμία του ιδιοκτήτη ήταν να αντικατοπτρίζει το διαμέρισμα την προσωπικότητα του και ο σχεδιασμός του χώρου να είναι κυρίως μοντέρνος και μινιμαλιστικός.

Κατά την είσοδο στον χώρο αντικρίζουμε την κουζίνα, όπου βασικά χρώματα έχει το λευκό και το γκρι, καθώς χαρακτηριστική είναι και η υφή της τσιμεντοκονίας. Οι διάφανες και μαύρες καρέκλες κάνουν την ανατροπή, ενώ η διαρρύθμιση του πάγκου κουζίνας και του τραπεζιού, κάνουν τον χώρο πιο άνετο και λειτουργικό.

Διακόσμηση σε λευκό και γκρι: Ένα διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο μας δίνει ιδέες για ενδιαφέρον minimal design

Το σαλόνι όπου φιλοξενείται στον ίδιο ευρύχωρο χώρο, διατηρεί την ίδια παλέτα χρωμάτων και ταυτότητα. Πέρα από τον λευκό καναπέ και την πολυθρόνα κυριαρχεί και η χρήση ξύλου στις επιφάνειες.

σαλόνι

Συγκεκριμένα, απέναντι από τον καναπέ κυριαρχεί η ειδική κατασκευή
τζακιού και τηλεόρασης. Ο σχεδιασμός της βασίστηκε στην ανάγκη
"κρυφών αποθηκευτικών χώρων" συνδυάζοντας τις διαφορετικές λειτουργίες με ένα comfort σχεδιασμό.

σαλόνι

Τον χώρο ολοκληρώνουν οι μινιμαλιστικές πινελιές, όπως τα βιβλία, η γλάστρα στο τραπεζάκι και το λιτό μαύρο air-condition.

σαλόνι

Στην κρεβατοκάμαρα η άνεση συναντά την υψηλή αισθητική. Το γκρι κρεβάτι με επένδυση από ύφασμα και κεφαλάρι, τα κρεμαστά μεταλλικά φωτιστικά, το μινιμαλιστικό κομοδίνο και οι καφέ ντουλάπες, δημιουργούν την αίσθηση της απόλυτης ισορροπίας και ηρεμίας.

κρεβατοκάμαρα

Προτάσεις για σύγχρονα WC και λουτρά δίνει επίσης το αρχιτεκτονικό γραφείο ArchZone. Ο σχεδιασμός τους είναι υψηλών προδιαγραφών και ο ειδικός φωτισμός που έχει επιλεχτεί για το καθένα ξεχωριστά, αλλάζει ριζικά την ατμόσφαιρα στο καθένα.

λουτρό
λουτρό

Παρατηρεί κανείς ότι ακόμη και με τη χρήση της ίδιας χρωματικής παλέτας, οι διαφορετικοί τόνοι, οι υφές των αντικειμένων, οι ασυνήθιστοι νιπτήρες και τα ιδιότυπα πλακάκια, διαφοροποιούν εντελώς το ένα από το άλλο.

μπάνιο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ