Κάρολος και Καμίλα θα προσφέρουν μια χορτοφαγική κις λορέν στους καλεσμένους στη στέψη τους

Ο Κάρολος και η Καμίλα ανακοίνωσαν τη συνταγή που επέλεξαν για τη δική τους ενθρόνιση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μετά το "κοτόπουλο της στέψης", που είχε σερβίρει η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ το 1953, ο Κάρολος και η Καμίλα ανακοίνωσαν τη συνταγή που επέλεξαν για τη δική τους ενθρόνιση: μια κις λορέν με σπανάκι, φασόλια και εστραγκόν.

Ο βασιλιάς και η βασιλική σύζυγος, η στέψη των οποίων είναι προγραμματισμένη για τις 6 Μαΐου, επέλεξαν οι ίδιοι αυτή τη συνταγή, την οποία παρουσίασαν και σε ένα σύντομο βίντεο στον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Twitter Η κις λορέν είναι πολύ συνηθισμένο πιάτο στη Γαλλία, όμως δεν συνηθίζεται στη Βρετανία.

Εκτός από σπανάκι, βρασμένα φασόλια και εστραγκόν, η συνταγή περιλαμβάνει γάλα, κρέμα γάλακτος, αυγά και, φυσικά, τυρί τσένταρ. Είναι ένα πιάτο που "προσαρμόζεται εύκολα στα διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις του καθενός" ενώ μπορεί να φαγωθεί "ζεστό ή κρύο, με πράσινη σαλάτα και πατάτες".

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ