Αna Obregon | Η ηθοποιός που απέκτησε μωρό στα 68 μέσω παρένθετης μετά τον θάνατο του μοναχογιού της

"Δεν θα είμαι ποτέ μόνη, ζω ξανά". Η ίδια είναι πανευτυχής αλλά μέλη της ισπανικής κυβέρνησης την επέκριναν εντόνως για την απόφασή της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Συγκινημένη, φορώντας μαύρα γυαλιά και κρατώντας τρυφερά ένα νεογέννητο κοριτσάκι στην αγκαλιά της βγήκε από νοσοκομείο του Μαϊάμι στις 20 Μαρτίου η γνωστή στην Ισπανία ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια Ana Obregon. Το περιοδικό Hola! κυκλοφόρησε στις 28 Μαρτίου με εξώφυλλο την 68χρονη γυναίκα και τη νεογέννητη κόρη της υπό τον τίτλο "Η Άna Obregon, μητέρα ενός κοριτσιού που γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας". Το γεγονός δεν θα αποτελούσε είδηση, που απασχολεί επί μέρες την Ισπανία και παράλληλα, διχάζει τη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου αν η Οbregon δεν ήταν 68 ετών και αν στην Ισπανία ήταν νόμιμη η παρένθετη μητρότητα.

Η τραγική ιστορία της ηθοποιού

Στην Ισπανία ο σάλος για τη νεογέννητη κόρη της Οbregon μέσω παρένθετης μητέρας στις ΗΠΑ δεν έχει κοπάσει ενώ την ίδια στιγμή η 68χρονη ηθοποιός απολαμβάνει την τρυφερή σχέση με το μωρό της μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα σε διαμέρισμα που έχει νοικιάσει στο Μαϊάμι. Παράλληλα, επί ισπανικού εδάφους οι παπαράτσι κυνηγούν κατά πόδας τα αδέλφια της Οbregon για μια δήλωση ζητώντας να μάθουν αν ο στενός οικογενειακός κύκλος είχε ενημερωθεί για την απόφασή της να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr