Όσον αφορά το τυρί, υπάρχουν αμέτρητες ποικιλίες για να διαλέξεις, καθεμία με μοναδική γεύση, υφή και διατροφικό προφίλ. Δύο δημοφιλή είδη τυριών, που συχνά συγκρίνονται, είναι η φέτα και το λευκό τυρί. Και τα δύο χρησιμοποιούνται σε μεγάλη γκάμα πιάτων και είναι διάσημα για την πικάντικη και κρεμώδη γεύση τους. Ποιο όμως είναι πιο υγιεινό; Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.
Φέτα
Το τυρί φέτα είναι ένα εύθρυπτο, αλμυρό τυρί που παρασκευάζεται παραδοσιακά από πρόβειο γάλα ή από συνδυασμό πρόβειου και κατσικίσιου γάλακτος. Αποτελεί βασικό προϊόν στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα και χρησιμοποιείται συχνά σε σαλάτες, ντιπ και σάντουιτς.