Follow us

Φέτα VS λευκό τυρί | Ποιο κερδίζει τη μάχη του πιο υγιεινού τυριού;

Ποιες είναι οι ομοιότητες, οι διαφορές και τι να επιλέξεις.

feta cheese iStock

Όσον αφορά το τυρί, υπάρχουν αμέτρητες ποικιλίες για να διαλέξεις, καθεμία με μοναδική γεύση, υφή και διατροφικό προφίλ. Δύο δημοφιλή είδη τυριών, που συχνά συγκρίνονται, είναι η φέτα και το λευκό τυρί. Και τα δύο χρησιμοποιούνται σε μεγάλη γκάμα πιάτων και είναι διάσημα για την πικάντικη και κρεμώδη γεύση τους. Ποιο όμως είναι πιο υγιεινό; Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

Φέτα

Το τυρί φέτα είναι ένα εύθρυπτο, αλμυρό τυρί που παρασκευάζεται παραδοσιακά από πρόβειο γάλα ή από συνδυασμό πρόβειου και κατσικίσιου γάλακτος. Αποτελεί βασικό προϊόν στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα και χρησιμοποιείται συχνά σε σαλάτες, ντιπ και σάντουιτς.

Συνέχισε την ανάγνωση στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr