Το γαστρονομικό επίπεδο των ξενοδοχείων της Αθήνας ανεβαίνει εντυπωσιακά χρόνο με το χρόνο. Η καινούρια εποχή που έχει ήδη ξεκινήσει μετά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, βρίσκει την πόλη με ανανεωμένα τα μενού των εστιατορίων στα μεγάλα ξενοδοχεία της, αλλά και με πολλές νέες αφίξεις που μας προκαλούν να κλείσουμε όχι μόνο δωμάτιο, αλλά και τραπέζι.
Οι επιλογές πλέον είναι πολλές και καλύπτουν όλη την γκάμα των γαστρονομικών επιλογών από τους κολοκυθοκεφτέδες με γιαούρτι μέχρι ένα καταπληκτικό pad thai, από τα καλύτερα που μπορείς να βρεις δυτικά του Κόλπου της Βεγγάλης. Το σημαντικό εδώ και κάποια χρόνια είναι πως τα ξενοδοχεία με τις επενδύσεις που έχουν κάνει στη γαστρονομία, έχουν μπει δυνατά στον εστιατορικό χάρτης της Αθήνας. Τα εστιατόρια τους πλέον είναι επιλογές όχι μόνο για τους επισκέπτες, αλλά και για τους κατοίκους της πόλης που τα έχουν βάλει σταθερά στην ατζέντα τους.
Διαβάστε περισσότερα στο TastyGuide.gr