Κομπούτσα, μίσο, τοπιναμπούρ, κίμτσι, ντάσι, γάλα τίγρης και πάει λέγοντας. Η διαρκής άνοδος της αθηναϊκής εστιατορικής σκηνής -μέχρι να τη φρενάρει ο κορονοϊός- τα τελευταία χρόνια, έφερε στο τραπέζι αρκετές άγνωστες στο ευρύ κοινό λέξεις. Αυτό συνεχίστηκε ασφαλώς και με το εξαιρετικά δημοφιλές ΜasterChef.
Ο νέος κύκλος του δημοφιλούς reality/διαγωνισμού μαγειρικής ξεκίνησε χθες και ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τι σημαίνει κάθε ένας από αυτούς τους όρους που με τόση φυσικότητα θα αρχίσουν στο εξής να συζητούν διαγωνιζόμενοι και κριτές στο MasterChef. Για να μη βλέπεις και ταυτόχρονα ψάχνεις στη μηχανής αναζήτησης δεις τι ακριβώς είναι αυτό που μόλις άκουσες.
Διαβάστε περισσότερα στο Esquire.com.gr