Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 16χρονος Ρομά που πυροβολήθηκε από τον αστυνομικό

Έχασε τη μάχη για το ζωή ο 16χρονος Ρομά που τραυματίστηκε από τα πυρά αστυνομικού, κατά τη διάρκεια καταδίωξής του, στη Θεσσαλονίκη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Κατέληξε ο 16χρονος Ρομά, Κώστας Φραγκούλης που τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικού, κατά τη διάρκεια καταδίωξής του, τα ξημερώματα της 5ης Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Τις τελευταίες ημέρες, ο 16χρονος έδινε μάχη για τη ζωή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά όπως έγινε γνωστό σήμερα Τρίτη, υπέκυψε στα τραύματά του.

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

Ο ασθενής Φ.Κ. ετών 16 προσκομίσθηκε στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Θ. "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ" στις 5/12/22 στις 2:02π.μ. με τη Μονάδα του ΕΚΑΒ με τραύμα από πυροβόλο όπλο στην αριστερή ινιακή χώρα, σε κωματώδη κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα στο TheToc.gr

Tags