Από την Κλειώ Δημητριάδου, κλινικό διαιτολόγο-διατροφολόγο Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, MSc στη Συμβουλευτική Ψυχολογία, Life Coaching Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο (ΚΕΚ) (coachmydiet.wordpress.com).
Η προετοιμασία των φαγητών είναι πραγματικά πρόβλημα όταν δεν υπάρχει χρόνος, γι’ αυτό πολλοί εργαζόμενοι καταφεύγουν στη λύση του έτοιμου φαγητού. Ωστόσο, το delivery δε χρειάζεται να σημαίνει περιττές θερμίδες και κακά λιπαρά. Υπάρχουν λύσεις, αρκεί να είσαι διατεθειμένη να τις ακολουθήσεις. Κι αν έχεις έστω και λίγο χρόνο για μαγείρεμα, θα βρεις επιλογές για φαγητά που μεταφέρονται εύκολα και τρώγονται και κρύα. Με λίγη οργάνωση μπορείς να τα καταφέρεις όλα.