Περιέχει αντιοξειδωτικά και πλήθος λιπαρών που κάνουν καλό στην καρδιά σου- μαζί με την υπέροχη γεύση του. Αν και το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται πάρα πολύ στην κουζίνα μας, υπάρχουν κάποια λάθη που σίγουρα κάνεις χωρίς να το γνωρίζεις. Δες τα κόλπα που ακολουθούν μερικοί ξένοι σχετικά με το ελαιόλαδο και πάρε ιδέες:
Λάθος 1: Αγοράζεις πλαστικό ή διάφανο μπουκάλι με ελαιόλαδο
Οι δύο μεγαλύτεροι εχθροί της ποιότητας του ελαιόλαδου είναι το φως του ήλιου και το οξυγόνο. "Μόλις ο ήλιος και ο αέρας "ακουμπήσουν” το λάδι σου, μπορεί αυτό να αρχίσει να αλλοιώνεται και να γίνεται πικρό. Για να διατηρήσεις την άριστη ποιότητά του, καλύτερα να αγοράζεις γυάλινα μπουκάλια που έχουν σκούρο πράσινο ή καφέ χρώμα", προτείνει η Lauren Winstead, που αγοράζει στο Whole Foods Market και πρόσφατα απέκτησε κατάρτιση σχετικά με το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Διάβασε περισσότερα στο shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr