Νέοι σεφ -με την έννοια των πρωτοεμφανιζόμενων- στην Αθήνα λοιπόν. Εκτός από τα μπόλικα νέα εστιατόρια που έκαναν την εμφάνισή τους στον αστικό χάρτη τους τελευταίους μήνες, υπάρχουν και αρκετά φρέσκα πρόσωπα εντός παλαιότερων αλλά και πιο πρόσφατων κουζινών. Οι rookies της αθηναϊκής γαστρονομίας έρχονται να προστεθούν στο πολύ ενδιαφέρον μωσαϊκό ανθρώπων που κάνουν νοστιμότερες τις ημέρες και τις νύχτες μας.
Δημιουργήσαμε μία λίστα με αυτούς που ήρθαν στην πόλη τον τελευταίο χρόνο, προφανέστατα για να μείνουν.
Μεγάλα ξενοδοχεία, μεγάλες προσθήκες
Μετά από μία σημαντική πορεία στην –πάντοτε απαιτητική και εξαιρετική γενικότερα– εστιατορική σκηνή της Σαντορίνης (μεταξύ άλλων), ο Νίκος Λειβαδιάς προστέθηκε από τον περασμένο χειμώνα στη δυνατή γαστρονομική ομάδα του Executive Chef, Αστέριου Κουστούδη, από το πόστο του chef de cuisine στο εμβληματικό "Tudor Hall" του ξενοδοχείου "King George".
Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr