Πώς οι Ιταλοί τρώνε (συνέχεια) ζυμαρικά και δεν παχαίνουν; Με αυτά τα tips

Πέντε καλοί λόγοι που θα σε πείσουν να ακολουθήσεις το παράδειγμά τους.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Το ήξερες ότι κατά μέσο όρο οι Ιταλοί, που τόσο φημίζονται για τα νοστιμότατα, χειροποίητα ζυμαρικά τους, τρώνε pasta κάθε 3 ή 4 φορές μέσα στην εβδομάδα; Οι εν λόγω αριθμοί μοιάζουν τουλάχιστον απαγορευτικά ονειρικοί στην προσπάθεια σου να ακολουθήσεις μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, με λιγότερους υδατάνθρακες και αυτομάτως λιγότερες θερμίδες. Ωστόσο, με μια πιο προσεκτική ματιά ίσως παρατηρήσεις πως παρά τις διατροφικές τους επιλογές διατηρούν σε φυσιολογικά επίπεδα το βάρος τους. Πως άραγε συμβαίνει αυτό; Η Ιταλίδα food blogger, Elena Davis, έρχεται να λύσει το μυστήριο, αποκαλύπτοντας πέντε – καλούς – λόγους που τα spaghetti ίσως τελικά να μην είναι τόσο επιβλαβή για την σιλουέτα μας όπως συχνά νομίζουμε.

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

Tags