Η χαλανδριώτικη γαστρονομική πιάτσα υποδέχτηκε πρόσφατα το νέο bar - εστιατόριο του δραστήριου Γιάννη Λουκάκου, που μετά τα "Ψωμί και Αλάτι", "Alio", "Alio Pizzeria", "Buddha’s Hand" και "Ivis 4", αλλάζει προσανατολισμό στρέφοντας τη μαγειρική του πυξίδα προς τη μεξικάνικη κουζίνα.
Στα τραπέζια της πολύχρωμης easy going σάλας του νεοαφιχθέντος "Comal", που άνοιξε τον Ιούλιο δίπλα στο "Ψωμί και Αλάτι", σερβίρει πιάτα εμπνευσμένα από τη χώρα των αντιθέσεων στην παρεΐστικη λογική του μοιράσματος με πιο ελεύθερη ματιά εστιάζοντας στη φρεσκάδα, τη φινέτσα και την καθαρή νοστιμιά.
Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr