Η δημοσιογράφος Lisa LaFlamme αρνήθηκε να βάψει τα μαλλιά της. Την επόμενη μέρα της ανακοινώθηκε η απόλυσή της

Όπως φαίνεται τα γκρίζα μαλλιά είναι απαγορευτικά στην τηλεόραση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Θύελλα αντιδράσεων απέναντι στα media έχει φέρει η ξαφνική απόλυση της Lisa LaFlamme, επειδή άφησε τα μαλλιά της γκρίζα.

Η LaFlamme ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής το 2011 και αποτέλεσε μια από τις πολλές γυναίκες που κατά τη διάρκεια της πανδημίας σταμάτησαν να βάφουν τα μαλλιά τους, με αποτέλεσμα να αρχίσει να φαίνεται το φυσικό τους χρώμα. Η ίδια όταν το έκανε είχε χαρακτηρίσει την εν λόγω απόφαση απελευθερωτική.

Ωστόσο αυτή της η "απελευθέρωση" της στοίχισε τη θέση της, μια που μετά από 35 χρόνια έχει να αντιμετωπίσει μια σκληρή απόλυση από το τηλεοπτικό δίκτυο CTV News.

Στο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών, το οποίο ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η πρώην παρουσιάστρια του CTV National News, Lisa LaFlamme, αναφέρεται αναλυτικά σε όλους τους λόγους που οδήγησαν τελικά στην απόλυσή της

Στο απόσπασμα που μετρά ήδη πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές, η LaFlamme λέει. "Παραμένω σε κατάσταση σοκ. Στα 58 μου, πίστευα ότι προλάβαινα να διηγηθώ πολλές ακόμα από τις ιστορίες που έχουν αντίκτυπο στην καθημερινότητά των ανθρώπων".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr