Τους καλοκαιρινούς μήνες τα παγωμένα γλυκίσματα αποτελούν must επιλογή καθώς η δροσερή και πλούσια υφή τους καλύπτουν (σχεδόν) ανάλαφρα την έντονη επιθυμία μας για κάτι γλυκό. Μέχρι πρότινος οι επιλογές των καταναλωτών ήταν πολύ συγκεκριμένες και περιορίζονταν στο παγωτό, το gelato ή το σορμπέ. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, το frozen yogurt, aka παγωμένο γιαούρτι, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις, ως πιο υγιεινή επιλογή γλυκού, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του σε γιαούρτι. Τι ισχύει όμως στην πραγματικότητα;
Παγωτό ή παγωμένο γιαούρτι; Τι να προτιμήσεις;
Είναι κάποιο από τα δύο πιο υγιεινό;