Πώς θα φτιάχνεις υγιεινά γλυκά που θα διατηρούν τη νόστιμη γεύση τους;

Plus, μια υγιεινή συνταγή για κέικ με ελαιόλαδο και σταφύλια.

Από τη Laura Rege Επιμέλεια: Βίρνα Σκουλίδη, διαιτολόγος-διατροφολόγος
(dietlicious.wixsite.com/virnaskoulidi).

Ένα από τα καλά που έχει το να φτιάχνεις γλυκά είναι ότι μπορείς να επιλέξεις ακριβώς τι ταιριάζει στο κέικ, τα μπισκότα ή τα brownies σου. Πάρε ιδέες με μερικά tips για το πώς να παρασκευάσεις νόστιμα γλυκά, που είναι πιο ωφέλιμα για υγεία σου, αλλά διατηρούν και την υπέροχη γεύση τους.

#1 Άλλαξε το αλεύρι

Αν στη θέση του λευκού αλευριού χρησιμοποιήσεις δημητριακά ολικής αλέσεως, καταλήγεις σε ένα αποτέλεσμα πολύ πιο νόστιμο και από την αρχική συνταγή.

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

Tags