Από τη Βίρνα Σκουλίδη, διαιτολόγο-διατροφολόγο, MSc Διατροφή, Δημόσια Υγεία και Πολιτικές (dietlicious.wixsite.com/virnaskoulidi).
Το ήξερες ότι κατανάλωση του κατσικίσιου γάλακτος παγκοσμίως αγγίζει το 65%, ενώ η θρεπτική αξία του είναι υψηλή και σε ορισμένες περιπτώσεις υπερτερεί ελαφρώς εκείνης του αγελαδινού; Η κύρια θρεπτική σύνθεση, η γεύση και η εμφάνισή του μοιάζουν με του αγελαδινού, όμως, τα μοναδικά χημικά, βιοχημικά, φυσικά και διατροφικά του χαρακτηριστικά είναι αυτά που το ξεχωρίζουν.