Ποιο κομμάτι είναι το flank και ποια η διαφορά του με το rib eye; (καμία σχέση..) Πόσο πρέπει να ψηθεί ένα τέλειο κομμάτι skirt για να αναδειχθεί η νοστιμιά του; Τα ερωτήματα είναι πολλά και το ενδιαφέρον της πόλης μεγάλο γύρω από θέματα εξελιγμένης κρεατοφαγίας. Πάντα το καλό κρέας είχε τους φανατικούς του οπαδούς και τα δικά του στέκια. Τα τελευταία χρόνια όμως έγινε αυτό που λέμε "τάση” με το ένα μετά το άλλο τα εξειδικευμένα εστιατόρια να γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.
Σήμερα στην Αθήνα έχουμε πλέον πολλές και αξιόλογες επιλογές. Μπορούμε να βρούμε στα μενού των εστιατορίων μας τα πάντα: από τα πιο κλασικά ελληνικά πιάτα με κρέας (προβατίνα) ελαφρώς πειραγμένα (με πουρέ λαχανικών) μέχρι τα πιο διαχρονικά της γαλλικής κουζίνας (πιπεράτο φιλέτο) ή και τα πιο δημιουργικά που παντρεύουν τεχνικές και υλικά από διάφορα σημεία του πλανήτη (γύρος kobe με ταχίνι).
Στα φετινά Tasty Awards συμμετέχουν πραγματικά τα top κρεατοφαγικά εστιατόρια της Αθήνας. Η επιλογή δε είναι εύκολη, καθώς πρόκειται για εξαιρετικές περιπτώσεις, για επιχειρήσεις που καταξιωμένες στη συνείδηση του κοινού κάποιες με πολλές διακρίσεις και φήμη από το εξωτερικό και άλλες που έβαλαν γειτονιές της Αθήνας στον χάρτη και έμαθαν πολλούς να τρώνε κρέας. Εμείς όπως και να έχει θα ψηφίσουμε το αγαπημένο μας.
Ψηφίζουμε τώρα στο: https://www.tasty-guide.gr/voting/100-meat
Tasty Awards 2022
Υπό την αιγίδα: Περιφέρεια Αττικής
Χορηγοί:
Πηγή: tasty-guide.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr