Από τη Laura Rege, Απόδοση: Βέρα Ζαχαρού, διαιτολόγος-διατροφολόγος
Έντονες γεύσεις. Με πολλά λαχανικά. Συναρπαστικές. Αυτά είναι τα νέα μαγειρευτά, χάρη στους δημιουργικούς συνδυασμούς μπαχαρικών, σος και πολλών φρέσκων συστατικών. "Καθώς η ποικιλία υλικών στην κουζίνα μας μεγαλώνει, τα μαγειρευτά φαγητά αποκτούν περισσότερα αρώματα" σχολιάζει ο John Becker, συν-συγγραφέας μαζί με τη Megan Scott της νέας έκδοσης του βιβλίου Joy of Cooking. Έχουν αλλάξει, επίσης, οι τεχνικές παρασκευής των πιάτων ώστε να ενσωματώνουν διαφορετικές υφές για πιο πολύπλοκη και πλούσια γεύση.
Διάβασε περισσότερα στο shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr