Φαγητό και ποτό. Ποτό και φαγητό. Μπαρ και εστιατόρια, τάσεις και πρόσωπα. Το Esquire καταγράφει όλες εκείνες τις πτυχές που απασχόλησαν περισσότερο, σε κάθε έκφανση του γευστικού πεδίου, τη χρονιά που ετοιμάζεται να μας εγκαταλείψει.
Νέα αθηναϊκά αστέρια Michelin
Ο οδηγός Michelin αποφάσισε να ασχοληθεί λίγο πιο σοβαρά με την περίπτωση της Αθήνας -και δυστυχώς όχι και της υπόλοιπης Ελλάδας- και ως εκ τούτου προέκυψαν κάποιες νέες βραβεύσεις για τα -πολύ υψηλού επιπέδου πια- αθηναϊκά εστιατόρια. CTC και Pelagos ήταν οι αστεράτες προσθήκες, ενώ το Cerdo Negro η νέα άφιξη στην κατηγορία Bib Gourmand.
Σεβίτσε όπως λέμε ρόκα-παρμεζάνα
Όσο κοντινή ή μακρινή και να είναι η σχέση σου με τη γαστρονομία, αποκλείεται να μην το έχεις προσέξει. Παντού θα βρεις ένα σεβίτσε. Υπάρχουν σπουδαία σεβίτσε, υπάρχουν ικανοποιητικά σεβίτσε, υπάρχουν μέτρια σεβίτσε.
Αλλά τα βλέπεις πλέον οπουδήποτε. Όπως καλή ώρα τη σαλάτα status-symbol των early 00s ρόκα-παρμεζάνα ένα πράγμα. Ας είναι.
Δες περισσότερα στο Esquire.com.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr