Με τι συνοδεύεται το κρασί; 3 διαφορετικά ντιπ:
1. Ντιπ φέτας με πορτοκάλι και ελαιόλαδο
Μερίδες: 8 Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά
Υλικά
2 φλ. θρυμματισμένη φέτα
Στραγγιστό γιαούρτι, όσο χρειαστεί
Ξύσμα πορτοκαλιού
Ελαιόλαδο
Χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι
Οδηγίες
Σε ένα μπολ ανακάτεψε με το πιρούνι τη φέτα με το γιαούρτι μέχρι να αφρατέψει και να ομογενοποιηθεί. Γάρνιρε με το ξύσμα, το ελαιόλαδο και το πιπέρι. Διάβασε επίσης: Φτιάξε σάντουιτς χωρίς ψωμί με λάχανο, σάλτσα χοϊσίν και κοτόπουλο