Ένας απο τους λόγους που αγαπάμε λίγο περισσότερο τους κρύους μήνες του χρόνου, οι οποίοι όπως φαίνονται αργούν ακόμα, είναι τα ώριμα αβοκάντο με την πλούσια γεύση και διατροφική τους αξία. Το φρούτο αυτό – γιατί για φρούτο πρόκειται και όχι για λαχανικό, όπως πολλοί πιστεύουν – είναι σημαντική πηγή καλίου, μαγνησίου, βιταμίνης E και C, φυτικών ινών και των "καλών" μονοακόρεστων και πολυακόρεστων (ωμέγα-3) λιπαρών.
Αυτό το φρούτο μπορεί να σου χαρίσει καλύτερη υγεία αν το καταναλώνεις κάθε μέρα
Τα αποτελέσματα νέας έρευνας.