Ένας απο τους λόγους που αγαπάμε λίγο περισσότερο τους κρύους μήνες του χρόνου, οι οποίοι όπως φαίνονται αργούν ακόμα, είναι τα ώριμα αβοκάντο με την πλούσια γεύση και διατροφική τους αξία. Το φρούτο αυτό – γιατί για φρούτο πρόκειται και όχι για λαχανικό, όπως πολλοί πιστεύουν – είναι σημαντική πηγή καλίου, μαγνησίου, βιταμίνης E και C, φυτικών ινών και των "καλών" μονοακόρεστων και πολυακόρεστων (ωμέγα-3) λιπαρών.
Διάβασε περισσότερα στο shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr