Hταν μια πάρα πολύ δύσκολη σεζόν για την εστίαση, που υπέφερε όσο ποτέ από το εξάμηνο λοκντάουν. Και δεν έφτανε αυτό, αλλά ο κορονοϊός απέτρεψε και το άνοιγμα όσων εστιατορίων σέρβιραν σε εσωτερικούς χώρους, μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Όπως καταλαβαίνετε, όλη αυτή η έκτακτη κατάσταση έβαλε τρικλοποδιές στην απονομή των Χρυσών Σκούφων στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας, τέτοιες που να αναβληθεί για το φθινόπωρο η πολυαναμενόμενη εκδήλωση η οποία είχε προγραμματιστεί για τα τέλη του Ιουνίου. Ευτυχώς, η απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας πραγματοποιήθηκε με όλους τους κανόνες προφύλαξης στις 14 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, στέλνοντας το αισιόδοξο μήνυμα της δυναμικής των εστιατορίων.
Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr