Παχαίνει το καρπούζι; Τι πρέπει να γνωρίζεις σύμφωνα με την διαιτολόγο

Το καλοκαίρι αποτελεί την ιδανική περίοδο για να απολαύσεις μια φέτα καρπουζιού. Η ειδικός εξηγεί τα οφέλη του.

Από τη Διονυσία Αγαλιώτη, Διαιτολόγο - Διατροφολόγο, BSc, Facebook.

Το καρπούζι αποτελεί το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο. Η ιστορία του ξεκινά από την Αίγυπτο, όταν έγινε η πρώτη συγκομιδή πριν από περίπου 5000 χρόνια και αργότερα εξαπλώθηκε σε πολλά μέρη της γης.

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr