To El Resto bar, στο ανανεωμένο Agapitos Villas and Guesthouses, υποδέχεται για δεύτερη συνεχομένη χρονιά έναν από του πιο ταλαντούχους Έλληνες chef τον Κίμωνα Λιγδά.
Ο Κίμωνας με μεγάλη διεθνή εμπειρία ( La maison De Boef 1* Michelin, Rouges Tomates 1* Michelin, Le Chalet dela Foret 2* Michelin ) και αντίστοιχα μεγάλη πορεία στην Ελλάδα ( 2 ΜΑΖΙ, Clap the restaurant ) σχεδιάζει ένα μενού ελληνικό αλλά και με επιρροές από όλο τον κόσμο.
Βασισμένο σε τοπικές και εποχιακές πρώτες ύλες έχει σκοπό να αναβαθμίσει τον γαστρονομικό χάρτη της περιοχής. Οι συνεργασίες με τοπικούς κτηνοτρόφους, αλιείς και παραγωγούς εξασφαλίζουν την ποιότητα των πρώτων υλών καθώς ενισχύουν ταυτόχρονα την τοπική κοινωνία. Το menu ανανεώνεται και θα αλλάζει ανάλογα με τις πρώτες ύλες που θα υπάρχουν στην τοπική αγορά.
Agapitos Villas & Guesthouses
Το ανανεωμένο Agapitos Villas and Guesthouses άνοιξε τις πόρτες και για αυτό το καλοκαίρι και σας περιμένει στο μοναδικό Πήλιο. Σε απόσταση αναπνοής από τις παράλιες παπα-νερο, Αι- Γιάννη και Νταμουχαρης και με θεά που κόβει την ανάσα αποτελεί μια ιδανική επιλογή και για αυτό το καλοκαίρι.
Επενδύοντας στον γαστρονομικό τουρισμό που αποτελεί θεμέλιο λίθο και το μέλλον του τουριστικού προϊόντος του Πήλιου συνεργάζεται για δεύτερη χρόνια με τον διεθνούς φήμης Κιμωνα Λιγδά που δημιουργεί ένα μενού ellhniko βασισμένο στις τοπικές πρώτες υλες.
Μπορείτε να δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Agapitos Villas & Guesthouses, καθώς και του El Resto.