Σχεδόν κανείς δεν μπορεί να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση στην ερώτηση πώς ακριβώς θα έχουν αλλάξει οι διατροφικές συνήθειες και οι τάσεις γύρω από το φαγητό μέσα στις επόμενες δεκαετίες. Είναι όμως δεδομένο -όπως έχει ήδη αρχίσει να γίνεται ορατό τα τελευταία χρόνια σε εστιατόρια σε κάθε γωνιά του πλανήτη αλλά και σε μικρότερες, οικιακές κουζίνες- το food waste και ο περιορισμός του θα αποτελέσουν προτεραιότητα. Κοινώς, πώς θα αξιοποιήσεις στο 100% (ή κοντά σε αυτό το ποσοστό) τα υλικά που έχεις στη διάθεσή σου, με γνώμονα το sustainability. Με ποιον τρόπο δηλαδή θα μαγειρέψεις με "ανακυκλώσιμα" υλικά, για να μιλήσουμε με όρους MasterChef.
Δες περισσότερα στο Esquire.com.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr