Μια παραδοσιακή συνταγή στην οποία δε μπορεί να αντισταθεί κανείς είναι αναμφίβολα η παρακάτω. Δες την πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή για για μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι.
Η πιο νόστιμη συνταγή για παραδοσιακό παστίτσιο
Συνταγή για μοσχάρι κοκκινιστό με ρύζι
Μερίδες: 5 Χρόνος ετοιμασίας: 10 ' Χρόνος ψησίματος: 60 'Υλικά
- 1 1/2 κιλό Μοσχαρίσιο κρέας
- 3 ντομάτες ώριμες ξεφλουδισμένες ή 1 1/2 φλ. ντοματάκια
- 2 φύλλα δάφνης
- 1/2 φλ. κρασί κόκκινο ημίγλυκο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- 1 1/2 φλ. ρύζι για πιλάφι
- 4 φλ. ζωμό βοδινού
- πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας σε μερίδες και μόλις πάρει μια πρώτη βράση το ξεπλένουμε.
Στην κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι με τα κομμάτια κρέατος και το καβουρδίζουμε απ' όλες τις πλευρές.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι με τις ντομάτες και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα μαζί με τη δάφνη, αλάτι και το πιπέρι.
Βράζουμε το κρέας για περίπου 50' και στο τέλος προσθέτουμε το κρασί μας μέχρι να μείνει μόνο με την σάλτσα του.
Για το ρύζι, βάζουμε στην κατσαρόλα 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο ή βούτυρο μαζί με το ρύζι, το καβουρδίζουμε ελαφρώς, προσθέτουμε το ζωμό μας, αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να τραβήξει όλο το ζωμό.
Σερβίρουμε το φαγητό μας προσθέτοντας στο ρύζι την πεντανόστιμη σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει.
Η πιο νόστιμη συνταγή για κινέζικο ρύζι με λαχανικά
Από τη μαμά της Παρασκευής Σιώκη, την Κυρία Μαριάνθη, Καστοριά
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr