Αρνί ψημένο στα κλήματα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, κροκέτες με ψητό χοιρινό, λιαστή τομάτα και ντιπ βασιλικού από τον Γιάννη Λουκάκο και ρολό με τρία είδη κιμά γεμιστό με αυγά από τον Λευτέρη Λαζάρου.
Οι αγαπημένοι μας chef, μας δίνουν εναλλακτικές προτάσεις για το τραπέζι του Πάσχα εμπνεόμενοι από τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις.
Αρνί ψημένο στα κλήματα από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο
Κάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή.
Kροκέτες με ψητό χοιρινό, λιαστή τομάτα και ντιπ βασιλικού από τον Γιάννη Λουκάκο
Κάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή.
Ρολό με τρία είδη κιμά γεμιστό με αυγά από τον Λευτέρη Λαζάρου
Κάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr