Εύκολα στην παρασκευή τους, αυτά τα σουηδικά τρουφάκια με σοκολάτα και καρύδα είναι ένας από τους πιο γευστικούς και νόστιμους τρόπους να ξεκινήσεις τη μέρα σου αλλά και να φας ένα γλυκό σνακ κατά τη διάρκεια της μέρας. Δες παρακάτω την εύκολη συνταγή.
Vegan κορμός σοκολάτας χωρίς ζάχαρη, έτοιμος σε 5 λεπτά
Υλικά
- 50 γρ. τριμμένη καρύδα
- 100 γρ. βούτυρο
- 20 γρ κακάο (περίπου 2 κουταλιές της σούπας)
- 40 γρ ζάχαρη
- 3 γρ βανίλια (περίπου 1/2 κουταλάκι του γλυκού)
- 150 γρ. βρώμη
- 10 γρ κρύο νερό (1 κουταλιά της σούπας περίπου)
Βάζουμε την καρύδα σε ένα πιάτο.
Βάζουμε το βούτυρο, το κακάο, τη ζάχαρη, τη βανίλια, τη βρώμη και το νερό σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε είτε με μια ξύλινη κουτάλα είτε με ένα μίξερ χειρός.
Ανακατεύουμε καλά και πλάθουμε 24 τρούφες.
Ρολάρουμε τις τρούφες στην καρύδα και τις αποθηκεύουμε σε ένα αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο.
Η εύκολη συνταγή για σουφλέ σοκολάτας
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr