Εδώ και 25 χρόνια ο chef Wolfgang Puck ετοιμάζει το μενού που τρώνε οι A-list celebrities του Hollywood στα Όσκαρ γνωρίζοντας τι ακριβώς προτιμά ο καθένας.
"Ασχολούμαι με τα Όσκαρ τα τελευταία 25 χρόνια, είναι απίστευτο. Θυμάμαι την πρώτη φορά, ήταν στο κέντρο της πόλης, είχαμε στήσει την κουζίνα στο πάρκινγκ, έβρεχε, είχε αέρα, ήταν τόσο δύσκολο!", είπε ο 69χρονος Αυστροαμερικανός μάγειρας σε συνέντευξή του.
Με την πάροδο των χρόνων ο ίδιος αναφέρει πως έχει τελειοποιήσει τα πιάτα που σερβίρει στους 1.500 καλεσμένους της βραδιάς. "Ένα από τα πιο παραδοσιακά μας πιάτα είναι το τοστ στο μέγεθος ενός Όσκαρ με κρέμα γάλακτος, σολομό και χαβιάρι. Κάθε χρονιά ετοιμάζουμε 3.500 τεμάχια". Ανάμεσα στα 60 πιάτα που υπάρχουν στο μενού ο Wolfgang Puck ετοιμάζει πιάτα της ώρας όπως τηγανητά αυγά ορτυκιού (μία αυθεντική συνταγή από το Νάσβιλ που λατρεύουν οι celebrities) ή τα ανιολότι (ραβιόλι με μαύρη τρούφα και αρακά), μία παραδοσιακή συνταγή από το Piemonte της Ιταλίας. "Ο κόσμος λατρεύει το άρωμα της τρούφας, ετοιμάζουμε χιλιάδες πιάτα που κάνουν όλη την τραπεζαρία να μοσχοβολά", δηλώνει.