Παρ'όλο που η ίδια έχει δηλώσει ότι έχει ανθυγιεινές προτιμήσεις στο φαγητό και ιδιαίτερη αδυναμία σε παχυντικά snacks, η Rihanna πάντα καταφέρνει να φαίνεται εντυπωσιακή. Πώς το καταφέρνει; Η προσωπική της chef, Debbie Solomon, αποκάλυψε στο Bon Appetit το πώς είναι να μαγειρεύει για την 29χρονη τραγουδίστρια.
Όπως δήλωσε η Solomon, μερικά από τα διατροφικά tips της είναι πως παίρνει έμπνευση από την κουζίνα της Καραϊβικής, φτιάχνοντας πιάτα όπως κοτόπουλο με κάρι αλλά και ότι παραμένει σταθερή σε τροφές που περιέχουν πρωτεΐνη αλλά και σε λαχανικά, ρύζι και μπαχαρικά
Η καθημερινή διατροφή της Rihanna
Πρωινό
Η star ξεκινάει τη μέρα της με τέσερρα βραστά αυγά, μία φέτα ψωμί του τοστ και μούρα ή ανανά, μάνγκο και παπάγια.
"Το πρωί τρώω ασπράδια αυγού και ανανά με ζεστό νερό και λεμόνι" είχε πει η Rihanna στο Fabulous.
Μεσημεριανό
Η Solomon είχε μοιραστεί τη συνταγή της για κοτόπουλο με κάρι, λέγοντας ότι είναι αγαπημένη επιλογή της τραγουδίστριας για το μεσημέρι.
"Για μεσημεριανό τρώω ψάρι και πατάτες" είχε πει η Rihanna στο Fabulous. "Αντιπαθώ τα λαχανικά αλλά αναγκάζω τον εαυτό μου να τα τρώει".
Βραδινό
Η trainer της τραγουδίστριας, Ary Nunez, αποκάλυψε πρόσφατα στο Shape ότι η πρόχειρη επιλογή της είναι ψάρι με σαλάτα ή λαχανικά.