

O Johnny Depp στο photocall της ταινίας Black Mass με το ιδιαίτερο του στυλ και ρούχα...μερικά νούμερα μεγαλύτερα απ'ότι χρειαζόταν.

Η Dakota Johnson στο ίδιο photocall εμφανίστηκε με φόρεμα με κλειστή λαιμόκοψη και λεπτομέρειες από διαφάνεια του οίκου Valentino

O Joshua Jackson και η Diane Kruger εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί. Η Diane επέλεξε υπέροχο ασύμμετρο φόρεμα BOSS.

H Amber Heard φόρεσε ένα υπέροχο Stella McCartney φόρεμα δίπλα στον Johnny Depp που ήταν ντυμένος με κοστούμι Dior Homme.

H Elizabeth Banks επέλεξε τουαλέτα με botanical μοτίβο δια χειρός Andrew Gn.

H Dakota Johnson επέλεξε ένα λιτό αλλά και πολύ όμορφο φόρεμα Prada.

Η πρώτη red carpet εμφάνιση του Keanu Reeves μετά από χρόνια "ντύθηκε" με ένα κλασικό και κομψό μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr