Follow us

Μαίρη Συνατσάκη: «Μου αρέσει όλο και περισσότερο η ιδέα της οικογένειας»

Η Μαίρη αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της εκπομπής και της ομάδας της

Μαίρη Συνατσάκη: «Μου αρέσει όλο και περισσότερο η ιδέα της οικογένειας»

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «This is Spata Live», η Μαίρη αποκαλύπτει λεπτομερές για το περιεχόμενο της εκπομπής και της ομάδας της.


Στο ομολογουμένως έξυπνο τρέιλερ της εκπομπής «This is Spata Live», η Μαίρη κάθεται στην αναπαυτική θέση του συνοδηγού ενός κάμπριο σκαραβαίου και βγάζει selfies, ενώ ο Ουγγαρέζος έχει κόψει δρόμο από ένα χωράφι για να πάει οχι στο αεροδρόμιο, αλλά στο Στούντιο ΚΑΠΠΑ, εκεί όπου βρίσκεται το ολοκαίνουριο πλατό της εκπομπής τους. Μιας εκπομπής, που, όπως μου λέει η Μαίρη, θα έχει πολλές εκπλήξεις, με ανατρεπτικές ενότητες και πολύ γέλιο. Εξάλλου, εδώ και δύο μήνες όλο το team της εκπομπής κάνει καθημερινά meetings και ανταλλάσσει ιδέες για τη διαμόρφωση της τελικής σκαλέτας. «Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να σου ορίσω την εκπομπή με τρεις λέξεις. Σίγουρα στηρίζεται στη σχέση μας με τον Δημήτρη, στις προσωπικότητες μας και στον τρόπο που εμείς βλέπουμε τα πράγματα. Θέλουμε να μιλάμε τη γλώσσα της ηλικίας μας, να είμαστε αισιόδοξοι και ταυτόχρονα να μην είμαστε έξω από όλο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα» λέει η Μαίρη.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια ολοκαίνουρια ζώνη που στήνει ο ΑΝΤ1 και όλο το team της εκπομπής εργάζεται πυρετωδώς ώστε να βγει στον τηλεοπτικό αέρα ένα άψογο αποτέλεσμα. To «This is Spata» παραπέμπει στην ατάκα του Λεωνίδα από την ταινία 300, στην οποία φωνάζει «This is Sparta»!. Η Μαίρη γελάει και μου εξηγεί πως στη δική τους περίπτωση «εδώ είναι τα Σπάτα και θα κάνουμε τα πράγματα με το δικό μας τρόπο, όπως μας αρέσει και όπως πιστεύουμε πως πρέπει να είναι. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε αστείοι, χωρίς να γινόμαστε σαχλοί. Θα υπάρχει και μια ενότητα η οποία θα στηρίζεται στο σχόλιο, αλλά η ομάδα μας είναι έτοιμη να κάνει πάρα πολλά πράγματα, όπως παιχνίδια, φάρσες και άλλα πολλά. Βέβαια, δεν καμωνόμαστε πως πάμε να ανακαλύψουμε την πυρίτιδα. Απλά δουλεύουμε πολύ το προϊόν μας, στο πλαίσιο της μη παρθενογένεσης που υπάρχει στην τηλεόραση».


Η ΙΛΕΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ
Εκτός από τη Μαίρη και τον Δημήτρη, που είναι οι κεντρικοί παρουσιαστές, στο πλατό θα εμφανίζονται η Ιλένια Ουίλιαμς, η Σίσσυ Καλλίνη, αλλά και το έτερον ραδιοφωνικό ήμισυ του Ουγγαρέζου, ο Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον, κατά κόσμον Σταμάτης Μυτούσης. Μάλιστα, ο Σταμάτης θα κάνει δικά του βίντεο με φάρσες, ενώ θα έχει και ένα ρόλο έκπληξη, καθώς δεν θα βγαίνει μόνο μέσω link, αλλά θα βρίσκεται και στο πλατό της εκπομπής με ενδυμασίες έκπληξη! «Ο Σταμάτης ήταν floor manager στην εκπομπή Mad Day Live που παρουσιάζαμε με τον Δημήτρη στο Mad. Στα διαλείμματα κάναμε συνέχεια πλάκα. Εκεί τον εντόπισε ο Δημήτρης και ξεκίνησαν τη ραδιοφωνική τους εκπομπή» διηγείται η Μαίρη, ενώ αποκαλύπτει και στοιχεία για το πλατό τους: «Επειδή ακριβώς είμαστε στα Σπάτα, το πλατό θα έχει στοιχεία ενός αεροδρομίου και, με τον τρόπο μας, δεν θα ταξιδεύουμε μόνο εμείς, αλλά και οι τηλεθεατές».
Στέκομαι λίγο στην παρουσία της Ιλένιας, καθώς, εκτός από συνεργάτιδα της εκπομπής, είναι και το κορίτσι του Δημήτρη. «Αν και είναι ζευγάρι αρκετούς μήνες, δεν έτυχε να γνωριστούμε πριν συνεργαστούμε» εξομολογείται. «Είναι κορίτσι χαμηλών τόνων, έχει πηγαίο ήθος και είναι πολύ αφοσιωμένη στη δουλειά της, σου προκαλεί κατευθείαν το σεβασμό».

Αναρωτιέμαι αν το γεγονός πως είναι η κοπέλα του Δημήτρη έπαιξε και έναν παραπάνω ρόλο στο να την επιλέξουν, αλλά η Μαίρη είναι ξεκάθαρη: «Ο Δημήτρης είναι πολύ αυστηρός, ειδικά με τους κοντινούς του ανθρώπους. Οπότε, θεωρώ πως δεν έπαιξε κάποιον παραπάνω ρόλο». Άλλο ένα φρέσκο πρόσωπο που θα δούμε στο πλατό είναι ο make up artist και hair stylist Σπύρος Σαμοΐλης, φίλος και κομμωτής της Μαίρης. Ο Βαγγέλης Περρής εκτελεί χρέη αρχισυντάκτη, έχει τη γενική επιμέλεια και θα εμφανίζεται κι εκείνος στο πλατό. «Μαζί με τον Βαγγέλη θα είμαστε στο σχολιαστικό κομμάτι, που θα έχει δύο ενότητες. Μα είναι δυνατόν να έχεις την τύχη να συνεργάζεσαι με τον Περρή και να μην είσαι μαζί του στον αέρα;» λέει γελώντας.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια αληθινή νεανική παρέα φίλων που θα συνεργαστούν, οπότε έχουν a priori πολύ καλή χημεία μεταξύ τους. Καθώς μέσα στη δουλειά προκύπτουν εντάσεις, δεν προβληματίζονται μήπως αυτές τελικά επηρεάσουν τις προσωπικές τους σχέσεις; «Δεν σου κρύβω πως έχει περάσει από το μυαλό μου, αλλά όταν με έναν άνθρωπο είσαι πραγματικά φίλος, μια ενδεχόμενη ένταση μπορείς να τη διαχειριστείς καλύτερα και να διορθώσεις οτιδήποτε δεν πάει καλά». Με τον Δημήτρη μετρούν δέκα χρόνια φιλίας και, όπως λέει η ίδια, έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο αντιμετώπισης στους τσακωμούς τους. «Ποτέ δεν ολοκληρώνεται ένας καβγάς. Ουσιαστικά, ίσως να έχουμε τσακωθεί μόνο μία φορά, αλλά και πάλι αυτός ο τσακωμός κράτησε μόλις πέντε λεπτά. Τις περισσότερες φορές είτε εκείνος θα τσακώνεται μόνος του είτε εγώ. Στις εντάσεις, πάντα ένας από τους δύο κρατά χαμηλούς τόνους» αποκαλύπτει ένα μυστικό της φιλίας τους. Ένα δεύτερο είναι πως μεταξύ τους είναι απόλυτα ειλικρινείς και χωρίς δεύτερες σκέψεις. «Με τον Δημήτρη είμαστε πολύ ειλικρινείς. Προσωπικά, μπορώ να του πω την πιο βαθιά και περίεργη σκέψη μου, χωρίς να αισθανθώ πως θα με κρίνει. Το ίδιο κάνει κι εκείνος».


Ο ΝΕΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ
Πριν από έναν περίπου μήνα, κυκλοφόρησαν στο περιοδικό Hello φωτογραφίες της Μαίρης σε τρυφερές στιγμές με το σύντροφο της, ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη, στο Μοναστηράκι. Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που μετά το χωρισμό της από τον Μύρωνα Στρατή δημοσιοποιείται κάτι από την προσωπική της ζωή. «Όλο αυτό με ξάφνιασε, διότι δεν το περίμενα. Ήταν σοκαριστικός ο τρόπος με τον οποίο έγινε. Ημασταν στο Μοναστηράκι και απέναντι μας ήταν μια παρέα με παιδιά που κάποια στιγμή σήκωσαν τα τηλέφωνα και έβγαζαν selfies. Κάποια στιγμή κατάλαβα πως δεν έβγαζαν selfies, αλλά εμάς και μετακινηθήκαμε άμεσα. Μετά έμαθα πως οι μαμάδες αυτών των παιδιών πούλησαν τις φωτογραφίες στο περιοδικό» εξηγεί.
Στο περιοδικό Hello, όπου δημοσιεύτηκαν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, είναι διευθυντής σύνταξης ο δημοσιογράφος Αρης Καβατζίκης, με τον οποίο η Μαίρη συνεργάστηκε την περσινή χρονιά στην εκπομπή Το Πρω1νό. «Η αλήθεια είναι πως με ειδοποίησε μια μέρα πριν κυκλοφορήσει το περιοδικό, αλλά είχε ήδη τυπωθεί. Με τον Αρη κάναμε μια κουβέντα που κατέληξε σε κοινή κατανόηση. Όλο αυτό δεν μου ήταν ευχάριστο, αλλά μπορώ να κατανοήσω τους λόγους για τους οποίους έγινε. Αντιλαμβάνομαι πως ο Αρης είναι διευθυντής ενός περιοδικού. Από την άλλη, το κείμενο που συνόδευε τις φωτογραφίες δεν εξέθετε τίποτα περισσότερο από την εικόνα. Δεν μπορώ να αρνηθώ πως υπάρχει κάτι, αλλά σε αυτή τη φάση της ζωής μου δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω» εξηγεί. Είναι ξεκάθαρο πως θέλει να προστατέψει την προσωπική της ζωή από τη δημοσιότητα και αναρωτιέμαι αν μετάνιωσε για την προβολή που είχε πάρει η σχέση της με τον Μύρωνα, αν νιώθει πως τους επηρέασε αρνητικά «Πιστεύω πως στην προηγούμενη μου σχέση δεν έβαλα τα όρια που ήθελα. Θεωρώ, όμως, πως η υπερβολική έκθεση δεν μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση δύο ανθρώπων που είναι αναγνωρίσιμοι, ειδικά από τη στιγμή που είσαι καλά με το σύντροφο σου. Αν έχεις σωστές βάσεις, ό,τι και να γραφτεί δεν σε αγγίζει» ξεκαθαρίζει.


Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Παρότι δεν θέλει να μιλήσει για τη σχέση της, βλέπω μια Μαίρη λαμπερή, όμορφη, γεμάτη ενέργεια. «Αισθάνομαι πολύ καλά» αρκείται να πει, ενώ τη ρωτάω αν έχει περισσότερη όρεξη για δουλειά τώρα που διανύει μια ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή. «Στις πολύ αφοσιωμένες στιγμές στη δουλειά μου δεν ήμουν καθόλου καλά στα προσωπικά μου. Όμως, έπεφτα με τα μούτρα στη δουλειά και ήμουν απίστευτα εργατική. Αυτή την περίοδο, όμως, όλα έχουν μια ισορροπία, είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Είμαι ισότιμα καλά σε όλα τα κομμάτια της ζωής μου. Αυτό που συνειδητοποίησα είναι πως, όταν είσαι καλά στα προσωπικά σου, μπορείς να είσαι ήρεμος στη δουλειά κι αυτό σε κάνει πιο δημιουργικό και πιο χαλαρό». Το Δεκέμβριο θα γίνει 31. Όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμα πιο δύσκολη στις προσωπικές της επιλογές; «Θέτω τα όρια. Αυτό δεν με κάνει πιο σκληρή, αλλά πιο συγκεκριμένη. Οι άνθρωποι έχουμε μάθει να μεταφράζουμε το όριο σαν κάτι κακό. Δεν είναι κακό. Αν είμαι οριοθετημένη και ξέρω τι ζητάω, ο καθένας γύρω μου, φίλος, συνεργάτης ή σύντροφος, μπορεί να το αντιληφθεί, να δει αν του ταιριάζω ή όχι και να αποχωρήσει ή να παραμείνει. Όταν έχω ξεκάθαρη εικόνα του εαυτού μου, μπορώ να βλέπω και τους άλλους ανθρώπους με τα όριά τους».

Μεταξύ αστείου και σοβαρού, τη ρωτώ αν πιστεύει πως η δίδυμη αδελφή της, Αλίκη, θα παντρευτεί πιο γρήγορα από την ίδια. «Αν με ρωτούσες πριν από πέντε χρόνια, θα σου έλεγα πως πρώτη θα παντρευτεί η Αλίκη. Τώρα, βλέπω την αδελφή μου να αλλάζει τρόπο σκέψης σε αυτό το θέμα κι εμένα να μου αρέσει όλο και περισσότερο η ιδέα της οικογένειας». Οι γονείς της, πάντως, είναι αρκετά χαλαροί με το θέμα «Μαίρη -παιδιά –οικογένεια» και δεν την έχουν αγχώσει ποτέ. «Δεν μου μετέδωσαν το αίσθημα της αγωνίας για τη δημιουργία οικογένειας. Είναι δύο άνθρωποι που ξεκάθαρα θέλουν οι κόρες τους να είναι ευτυχισμένες. Από τότε που ήμασταν 3 ετών μας έλεγαν να είμαστε χαρούμενες, με όποιον τρόπο θέλουμε, σε ό,τι κάνουμε». Αφού της αρέσει η ιδέα της οικογένειας, σίγουρα θα έχει φανταστεί και τον εαυτό της μαμά, κάτι που παραδόξως μου επιβεβαιώνει. «Η μητρότητα είναι στο κεφάλι μου ως το σημαντικότερο πράγμα που θα κάνω στη ζωή μου. Κάτι σαν επίτευγμα. Και δεν θα το κάνω ούτε επιπόλαια ούτε ελαφρά τη καρδία. Αυτά τα πράγματα προφανώς και δεν τα προγραμματίζεις απόλυτα, αλλά μέχρι τα 35 μου θα ήθελα να έχω κάνει ένα παιδί. Είναι μια εικόνα που μπορώ να τοποθετήσω χρονικά κάπου εκεί». Όσο για την ιδανική πρόταση γάμου, δεν φαντάζεται υπερβολικά πράγματα, αλλά κάτι εμπνευσμένο από μικρά όμορφα πράγματα της καθημερινότητας με το αγόρι της. «Όταν ο σύντροφος σου ετοιμάζει μια τέτοια πρόταση, θα μου άρεσε να έχει σκεφτεί πολύ καλά τη σχέση, αλλά και τα κοινά αγαπημένα πράγματα, μέσα από τα οποία θα εμπνευστεί τον τρόπο. Το να πετάξει ένα αεροπλάνο που θα έχει ένα πανό το οποίο θα γράφει "Μαίρη, παντρέψου με", δεν νομίζω να μου έκανε εντύπωση» λέει γελώντας. Προς το παρόν, η μόνη προγραμματισμένη πτήση είναι η απογείωση της εκπομπής This is Spata Live στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 τη Δευτέρα.

ΠΗΓΗ: PEOPLE

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr