Follow us

Μάγκυ Ταμπακάκη | Με συμπτώματα κορονοϊού και οι ώρες αγωνίες (vid)

Ύποπτα συμπτώματα κορονοϊού αντιμετωπίζει η Μάγκυ Ταμπακάκη αλλά και ο σύζυγός της, όπως αποκάλυψε η ίδια στο «Ευτυχείτε».

Μάγκυ-Ταμπακάκη

Ύποπτα συμπτώματα κορονοϊού αντιμετωπίζει η Μάγκυ Ταμπακάκη αλλά και ο σύζυγός της, όπως αποκάλυψε η ίδια στο «Ευτυχείτε».

Η σεφ που έγινε γνωστή μέσα από το MasterChef ανέφερε πως στις αρχές του χρόνου τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της ανέφερε πως αρρώστησαν βαριά και μάλιστα η ασθένειά τους συνέπεσε χρονικά με πρόσφατο ταξίδι τους στην Ιταλία.

«Ό,τι συμπτώματα δίνουν τώρα για τον κορονοϊό, ήταν σχεδόν τα ίδια! [...] Και μετά κόλλησε και ο άντρας μου, ο οποίος έφτασε στο σημείο η οξυγόνωσή του να είναι πολύ χαμηλή και δεν ξέραμε τι είχε. Ο ίδιος δεν ήθελε να νοσηλευτούμε. Ευτυχώς οι εξετάσεις μας βγήκαν άμεσα και μας έδωσε ένα συνδυασμό φαρμάκων και του πέρασε» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr