Gisele Bundchen: Πώς διατηρεί το σώμα της;

Ο chef και διατροφολόγος της ίδιας και του συζύγου της, Tom Brady, αποκάλυψε το τι αποφεύγει να τρώει το ζευγάρι

ΓΡΑΦΕΙ: ΦΩΤΕΙΝΗ

Ο chef και διατροφολόγος της Gisele Bundchen και του συζύγου της και αθλητή Tom Brady, Allen Campbell έδωσε πρόσφατα μία.συνέντευξή, κατά την οποία αποκάλυψε το πώς είναι να ταΐζεις ένα τόσο διάσημο και όμορφο ζευγάρι. Όπως δήλωσε ο ίδιος , είναι κάτι αρκετά δύσκολο αφού η διατροφή που ακολουθεί το διάσημο ζευγάρι έχει πάρα πολλούς περιορισμούς και οι δυο τους αποφεύγουν πολλές κατηγορίες τροφών προκειμένου να διατηρούν τη φόρμα τους.

Σύμφωνα με όσα λέει ο Campbell, το 80% όσων τρώει το ζευγάρι είναι λαχανικά. «Αγοράζω τα πιο φρέσκα λαχανικά. Αν κάτι δεν είναι οργανικό, δεν το χρησιμοποιώ. Και πολλά δημητριακά ολικής αλέσεως: καστανό ρύζι, κινόα, φασόλια. Το υπόλοιπο 20% είναι άπαχο κρέας: οργανικές μπριζόλες, πάπια, και κοτόπουλο. Όσο για ψάρι, συνήθως μαγειρεύω σολομό» λέει ο ίδιος. «Καθόλου λευκή ζάχαρη. Καθόλου λευκό αλεύρι. Καθόλου όξινο γλουταμινικό νάτριο. Χρησιμοποιώ ωμό ελαιόλαδο αλλά ποτέ δεν μαγειρεύω με αυτό. Μαγειρεύω μόνο με λάδι καρύδας και βάζω μόνο ροζ αλάτι Ιμαλαΐων, ποτέ το κοινό ιωδιούχο αλάτι. Απαγορεύεται ο καφές, η καφεΐνη και τα γαλακτοκομικά», συμπληρώνει ο διάσημος σεφ.